Rafaella en Ruud liepen vanaf 2008 al rond met het idee om een goede doelen stichting op te richten met The Gym, mede omdat er door hen vanaf 1997 al diverse goede doelen gesteund werden.

Valentijnsdag, 14 februari 2008, is de "geboortedag" van onze stichting. Wij vonden dit een extra leuke dag, omdat dit de dag van de liefde is. De stichting heeft de naam: Stichting Gym-Support en is officieel beëdigd door notaris Van Schelven te 's-Gravenzande. 

De stichting zal fondsen gaan werven d.m.v. verschillende activiteiten, bijvoorbeeld door optredens van het showballet van Gym-Support. Deze optredens worden o.a. gegeven op bruiloften, (bedrijfs) feesten, (sport) evenementen en in verzorgingstehuizen. De danseressen van Gym-Support hebben een zeer breed repertoire te bieden in diverse dansstijlen met bijpassende outfits. Dit repertoire bestaat o.a. uit:

 

Introdans               Ballet            Tap Dance          Sport & Step-Dance           Chearleading-act           Zumba                
                Discosamba & African Dance                  Clownsact                       Thriller & Halloween-act        

   Nancy Sinatra-act             Disco Dance 70/80ties                  Country & Square Dance            Cowboy-act                                  
         Hip-Hop/Streetdance                  Vlaggendans            Jazz & Modern Dance             Can-Can-act                              
Spaanse Dans                      Dansende Modeshow                            Charleston Roaring 20-ties
                      

 


Promotieteam: Voor het verzorgen van bijv: Warming-up van een sport evenement, of het promoten van een nieuw artikel, (her)opening van een nieuw bedrijf, flyeren voor een actie, etc. 

De doelen waar onze stichting zich op zal richten hebben voornamelijk te maken met hulpbehoevende kinderen, ouders en dieren in nood. Extra aandacht zal er ook zijn voor personen dichtbij die een steuntje in de rug nodig hebben.

Wij hopen dat we uw enthousiasme gewekt hebben en dat veel mensen zich zullen aanmelden om onze stichting een warm "valentijns" hart toe te dragen.

Wij houden u op de hoogte middels deze website en nieuwsbrief waarvoor u zich kunt aanmelden.

Doel:

Het helpen en financieel ondersteunen van hulpbehoevende (zieke) kinderen en ouders in binnen- en buitenland. D.m.v. het opstarten van eigen projecten en of het ondersteunen van lopende projecten zoals, KIKA, KWF, Sofia Kinderziekenhuis, Stichting de Opkikker, Stichting Roemeense Kinderhulp, Aidswezen, Sticht. Rebuild Srilanka, Sticht. Kinderdroom, Plan Nederland, KidsRights, HersenstichtingHope for Lyme, Stichting ALS, Skate 4 AirActie PepernootSpieren voor Spieren, NLdoet, Giro 555CordaidUnicef etc.

Het helpen van dieren in nood. Met het opstarten van eigen projecten en/of het ondersteunen van bijv. dierenasiels zoals, Berenbos, vogelopvang , Greenpeace, Dieren Lot, Haags Dieren Centrum, Blindengeleidehonden etc.

Fondswerving:

Het werven van fondsen zal voornamelijk bestaan uit activiteiten die door en worden georganiseerd.
Zoals het organiseren van een spinning marathon, het plaatsen van reclameborden in The GYM en GYM Fitness, via de website met links naar sponsoren, dansoptredens van het showballet van Stichting Gym-Support in bijv.
verzorgingstehuizen en op feesten. En via familie, vrienden, kennissen en bevriende ondernemers.