Nieuwsbrief 20                                                       Juli 2016                                                     

Lieve mensen heel erg bedankt voor jullie donaties, met elk bedragje zijn we super blij!

Ook de goede doelen veiling is een groot succes, bedankt mensen die hun product of kunststuk aan ons geven om te veilen (o.a John de Wolf - Boek, Boetzelaer - Strippenkaarten, Werkpalet -  zelf gemaakte artikelen, Schoonheidsspecialiste Mary een Hotstonemassage, Hans een Personaltraining, Sylvia Heeren een schilderij van je huisdier, Noerjati & Odessah een handgemaakt jurkje, Docenten Gymfitness een sportieve zaterdagmiddag, Gymfitness strippenkaarten.  Iedereen bedankt voor het bieden! :-)

Naar Sri-Lanka, Roemenië, en Kenia zijn weer hele leuke spulletjes gestuurd, en kleding. Bedankt Mike Jonk, Pascal & Timmy v Geest, Mandy & Lissa, Iman & Mary ,Alessio & Savio, Docenten van Gymfitness. En een centje voor voedsel & onderwijs, bedankt Ada v Staalduinen, Ruud, en de mensen van de veiling heel veel dank!

In Januari zijn Jan & Marian Kempe naar Mike geweest in Kenia :-) Dit was voor hun een hele belevenis, zo mooi! Ze werden met open armen ontvangen, en er was speciaal een groot feest georganiseerd voor hun met mooie traditie s zij voelde zich net Koning & Koningin :-) als dank dat Mike een mooi leven had gehad bij hun in Nederland! Kindertjes zeiden om de beurt hun naam, leeftijd, een welkom, en gaven een handje! Ze hebben daar mooie dingen bezocht, en Mike heeft hun zoveel laten zien! Ze hebben, jawel, gedanst & gezongen, geklapt en Afrikaanse traditionele cadeautjes gekregen Meer info: Fam. Kempe Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mike & Viola  (Kenia) zijn in april getrouwd :-) en zijn erg gelukkig met hun kindje Angel! (zij hebben op hun schooltje nu meer als 100 kindertjes die onderwijs en voedsel krijgen :-) dit doet ons erg goed, dat Mike met zijn verplichte terugkeer naar Afrika (Burundi, nu Kenia) zijn onderwijs & kennis vanuit Nederland goed heeft omgezet in iets fantastisch Positiefs!!

Optredens & Goede doelen acties waren weer leuk! Bedankt Ada van Staalduinen / Vitis -

ouderensport :-), Nl-Doet - Monster, Verburgh-Fitheidstest, Reünie Showballet FataMorgana in Zevenhuizen :-) gespaarde dopjes naar Dierenkliniek de zwarte Zee in Maassluis/Hulphonden.

Extra donaties aan: Katje Pip, Rolling on Wheels, Voedselbank, Vluchtelingen hulp, KWF, Nat. ouderenfonds, Ned. ver. voor Lyme patiënten, CliniClowns, Kika, en Hersenstichting.

Zie de foto’s op Facebook van GymSupport :-)

Voorbereidingen zijn in volle gang voor het Varend-Corso & de ALS dag, A Local Swim  ( warming- upp voor de zwemmers in de Lee)

Op 14 Februari ( 8 jaar bestaan van onze Stichting) hebben we weer een groepje mensen verrast met een leuk tasje met een theetje, chocolaatjes en rozenblaadjes! :-)

Met Binkie ons asielhondje gaat het heel goed! Hij is op vakantie geweest naar Italia :-) Waar hij de zilte zee ook heerlijk vind, hij kan er niet genoeg van krijgen, en wil maar blijven spelen als een jonge hond :-)

Binkie wordt vaak erg verwend met koekjes door Iman-Joëlla, Savio, Alessio, Nel, Barrie, Bianca & Henk Gabel van Gymfitness :-) Ook van Yael krijgt hij vaak een heerlijke massage :-) daar gaat hij dan ook speciaal voor zitten bij haar :-) dat is een grappig gezicht, hij duwt zichzelf helemaal tegen haar aan! Ja… goeie hersens heeft hij wel, onthoudt echt alles :-)

Boekhouding altijd ter inzage & Info over het Sponsorbord bij de receptie van Gym fitness.

Groetjes van Stichting Gym Support.

Stichting Gym Support, Arckelweg 20c, 2685-SM Poeldijk. Bankrek.nr. NL76RABO0141828013